söndag 19 februari 2012

Vårt sportlov


V7 i denna delen av landet innebär sportlov. Alla skolbarn lediga från skolan, och sugna på vinteraktiviteter. Ja vi vuxna också, men än så länge har i alla fall inte Ericsson infört det för oss....
Hur som helst, när det är lov vill man ju försöka ge barnen lite ledigt så att de inte behöver spendera hela veckan 7-16.30 på fritids. Så för A & A innebar det att på tisdagen blev de hämtade av farmor på dagis/fritids, för att sova över ute i Blidsberg. På onsdagen kom även kusinerna M & J ut, till våra barns stora lycka! På onsdag efter jobbet åkte vi för att hämta dem, med skidutrustning i bagaget. För på kvällen åkte vi all ut till skidbacken. Denna gång var det endast barnen som fick åka, medans vi tittade på och grillade korv till kvällsmat.
Torsdagen däremot var det även vår tur att testa backarna. Denna gång följde även Lars med ut, första gången på 8-9 år han stod på ett par skidor =) Mysig dag, något kallt och blåsigt. Hem vid 4 tiden för att hinna upp till ishallen för den blivande isprinsessans träning. Alltid lika kul att se henne och kompisarna på isen.
i fredags visade sig vädret från sin bästa sida, och vi hade bestämt oss för att även denna dagen få en heldag tillsammans hela familjen. Men i fredags var det isen som hägrade. Ismete och korvgrillning. Några jobbarkompisar fick vi med oss, så det blev en riktigt lyckad dag! 3 hugg, så det blev rättvist som på beställning för alla 3 barnen. En gädda var fick de veva in, stolta som få =)

Vår "stora" snowboardkille

Kl 14-hugget blev Almas=)

Stora delar av gänget

Redo!

Stolt fiskare

Imorgon är det back in business.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar